Fedezd fel a tavasz csodáit Pádison

Beküldve: .

A Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség, 2018. április 21-én szervezi meg a ''Fedezd fel a Bihar-hegység csodáit'' nevű rendezvényét.
Az esemény egy egynapos kirándulást foglal magába, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A Bihar-hegységbe autóbusszal jutunk el.
Első látnivalónk a Boga völgyében található vízesések egyike lesz. Ezt követően busszal a Pádis-fennsíkra érkezűnk, ahol megtekínthetjük a csodálatos Kárpáti Sáfrányok (Krókusz) virágzását.
Az indulásra 8:30-kor kerül sor Nagyváradról, a váradi újvárosközpont (Centrul Civic) teréről. Igény esetén Félixfürdőről és Belényesből is lehet csatlakozni.

Járható a Tündérvár via-ferrata útvonala

Beküldve: .

A Bihar Megyei Hegyi- és Barlangimentő Szolgálat munkatársai felújították a Tündérvár via-ferrata útvonalának biztonsági felszereléseit. A rév-sonkolyosi via-ferrata útvonalak járhatóak. Ugyanakkor a hegyimentő szolgálat felhívja a figyelmet, hogy mindenki csak megfelelő felszereléssel induljon el a via ferrata útvonalakon.

Vezető és felszerelés biztosítása a 0036-70-2095799-es számon igényelhető.

További turisztikai szolgáltatások a térségben:
 

Debreceni Utazási Vásár 2018

Beküldve: .

Nagyvárad és Bihar Megye lesz az idei Debreceni Utazási Vásár 2018 díszvendége. A Bihar Megyei TDM standján a padis.hu, a szallas-erdely.hu és az erdelybe.hu képviseletében mi is ott leszünk! Keress minket 2018. március 23-24-25 között a Nagyerdei stadionban a Nagyváradot és Bihar megyét népszerűsítő standunknál! Igényes magyar nyelvű kiadványokkal, új turisztikai szolgáltatásokkal, szállásajánlatokkal és rengeteg infóval várunk.

Jászberényben Bihar turisztikai látnivalóiról

Beküldve: .

Jászberényben tartottunk előadást Bihar megye turisztikai látnivalóiról február 20.-án a Bakancslista előadás-sorozat keretében. Köszönet a jászberényi Déryné Rendezvényháznak és Molnár Máriának a szervezésért.