A SALVAMONT Közleménye

Beküldve: .

A Bihar Megyei Hegyi- és Barlangimentő Szolgálat ajánlásai a Május 1.-i hosszú hétvégére:

SalvamontA Pádisra autóval utazók figyelmét ismét felhívjuk, hogy a fennsíkra kizárólag Belényes-Kisszedres-Vasaskőfalva irányából érdemes elindulni a DJ 273-as megyei úton. Az említett útszakasz Kolozs megye irányából nem járható.
Aki a Glavoi-réten szeretne sátorozni vegye figyelembe, hogy éjszakára a hőmérséklet nulla fok alá hűl.
Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy a Lesi-tó és Biharfüred közötti átkötő út NEM járható!
Aki valamelyik pádisi turistautat szeretné bejárni, a választásnál vegye figyelembe, hogy a magasabb nehézségi fokozatú utak a jelenlegi hóhelyzet miatt NEM AJÁNLOTTAK. Gyakorlatilag a téli időszakra vonatkozó ajánlások érvényesek.
A túraöltözék megválasztásakor mindig vegyék figyelembe az időjárási és hőmérsékleti viszonyokat.

A május 1.-i hosszú hétvégén a Bihar Megyei Hegyi- és Barlangimentő Szolgálat egységei jelen lesznek mind a 4 Bihar Megyei turisztikai térségben: Vértop, Biharfüred, Pádis és Rév-Sonkolyos.
Szükség esetén hívják a Sürgősségi 112-es számot vagy a Hegyimentők közvetlen számát: 0040752826668

  Last Minute - MÁJUS 1  

Pádisi szállásA Pádis környéki szálláshelyeinken korlátozott számban még vannak szabad helyek
a 2017 május 1-i hosszú hétvégére.


Foglalás és bővebb információ:

0036-70-5934757

Fotópályázat - "Ébred a természet"

Beküldve: .

A padis.hu és az erdelybe.hu közös fotópályázatot hírdet Ébredő természet címmel.

Fotópályázat - padis.hu és erdelybe.huTavaszi természetfotókat várunk tőletek, amiket az Erdélyi-szigethegységben készítettetek, személyek ne szerepeljenek a fotókon és  kérjük a hely pontos megnevezését is.  Nem kell feltétlenül idei képnek lennie, de mindenképp tavasszal készült fotó legyen (március – április-május).
A fotókat emailben várjuk a következő címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A nevező adja meg a nevét, telefonszámát, e-mail címét, valamint a fotó címét és hogy hol, mikor készítette.  Egy nevező csak egy fotót küldhet. Beküldési határidő: 2017. május 15, éjfél. 
A beérkezett  fotókat megszámozzuk és név megjelölése nélkül egyidőben szavazásra bocsátjuk Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/padis.hu/ .
Szavazni 2017 május 31.-ig lehet, a győztesek névsorát pedig június 1.-én hirdetjük ki.

A legtöbb lájkot gyűtő első 3 helyezett a DIMAP térképkészítő Kft. értékes térképcsomagját  nyeri el.

Beküldési határidő: 2017. május 15.
Szavazás: 2017. május 15- 31.
Eredményhirdetés: 2017 június 1.
 

Fotók beküldése: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 

Elkezdődött a rafting-szezon

Beküldve: .

Már lehet jelentkezni az idei rafting-túrákra a Nagyváradtól csupán 70 Km.-re (a magyar-román határtól kb.80 km.-re) található Körös-réven. A Sebes-körös vadregényes, függőleges sziklafalaktól körülvett rév-sonkolyosi kanyonjában 3-tól 6-7 órás rafting- és kayaking-túrákon vehet részt profi csapatunk szervezésében.

A rafting túrák naponta 11 és 15 órától indulnak. A kb. 3 órás rafting túra ára: 140 Lej / fő (kb. 9.800 Ft) - (További árakért kattintson a képre)

Első sorban csoportok (30-60 fő) jelentkezését várjuk. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes időben lefoglalni az időpontokat:

További információ és előjegyzés: 06-70-209-5799

Rafting. kayaking Rév-Sonkolyos

 

Csoportos motoros-szán túrák a bihari hegyekben

Beküldve: .

Csoportos motoros-szán túrák a Magyar határtól 80 Km.-re Biharfüreden!

A festői Bihar-hegységben szervezünk felejthetetlen motoros-szán túrákat csoportok részére. Tapasztalt túravezetőink különböző nehézségű túraútvonalakat választanak Önnek és csapatának. A rutinosabb résztvevők akár extrém túrákon is kipróbálhatják magukat.

Ha igazán emlékezetessé szeretné tenni céges rendezvényeit, csapatépítő tréningeit, baráti találkozóit erre kiváló lehetőség egy élményekben gazdag hószán-túra. Garantáljuk, hogy egy kihívásokkal teli, vidám, és emlékezetes élménnyel lehet gazdagabb minden résztvevő, amiről még az unokáinak is mesélni fog.

Egy vagy kétnapos snowmobil túrákat szervezünk, szállással, teljes ellátással, extra szórakozási lehetőségekkel és persze egész napos hószánozással az 1848 méteres Nagy-Bihart övező hegyoldalakon.

Jelentkezés: 06-70-209-5799

Részletes tájékoztató (letölthető pdf formátumban)