Fotópályázatunk nyertesei

Beküldve: .

Lezárult az Ébred a természet című fotópályázatunk. Köszönjük minden résztvevőnek a kiváló fotókat, valamint olvasóinknak az aktív részvételt, a szavazatokat és hozzászólásokat.
A Like-ok és megosztások alapján megszületett a végeredmény:
1. hely: Tavasz a Pádis fennsíkon - Hrabóczki Andrásné
2. hely: Nyugalom - Kovács Laura
3. hely: Bál-rét - Glavoi - Vámos Sándor

Az első három helyezett a DIMAP Térképkészítő Kft. jóvoltából 3 értékes térképcsomagot nyert. Az első helyezettnek 5, a másodiknak 4, a harmadiknak pedig 3 erdélyi térség részletes turistatérképét küldjük el. A nyerteseket e-mailben is értesítjük.

Az Ébred a természet - 2017 fotópályázatban részt vevő alkotások megtekinthetőek a padis.hu Fotótárában.

Gratulálunk a nyerteseknek!

A SALVAMONT Közleménye

Beküldve: .

A Bihar Megyei Hegyi- és Barlangimentő Szolgálat ajánlásai a Május 1.-i hosszú hétvégére:

SalvamontA Pádisra autóval utazók figyelmét ismét felhívjuk, hogy a fennsíkra kizárólag Belényes-Kisszedres-Vasaskőfalva irányából érdemes elindulni a DJ 273-as megyei úton. Az említett útszakasz Kolozs megye irányából nem járható.
Aki a Glavoi-réten szeretne sátorozni vegye figyelembe, hogy éjszakára a hőmérséklet nulla fok alá hűl.
Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy a Lesi-tó és Biharfüred közötti átkötő út NEM járható!
Aki valamelyik pádisi turistautat szeretné bejárni, a választásnál vegye figyelembe, hogy a magasabb nehézségi fokozatú utak a jelenlegi hóhelyzet miatt NEM AJÁNLOTTAK. Gyakorlatilag a téli időszakra vonatkozó ajánlások érvényesek.
A túraöltözék megválasztásakor mindig vegyék figyelembe az időjárási és hőmérsékleti viszonyokat.

A május 1.-i hosszú hétvégén a Bihar Megyei Hegyi- és Barlangimentő Szolgálat egységei jelen lesznek mind a 4 Bihar Megyei turisztikai térségben: Vértop, Biharfüred, Pádis és Rév-Sonkolyos.
Szükség esetén hívják a Sürgősségi 112-es számot vagy a Hegyimentők közvetlen számát: 0040752826668

Fotópályázat - "Ébred a természet"

Beküldve: .

Mától - 2017.05.16 - lehet szavazni az Ébred a természet fotópályázatunkra beérkezett alkotásokra az egyes fotók alatt található Tetszik-gomb megnyomásával. A versenyben csak az egyes fotókra leadott szavazatok számítanak. Persze lehet kedvelni az egész albumot is :-)
A szavazás határideje: 2017. május 31. éjfél.

https://www.facebook.com/padis.hu/posts/1373755042672053


A padis.hu és az erdelybe.hu közös fotópályázatot hírdet Ébredő természet címmel.

Fotópályázat - padis.hu és erdelybe.huTavaszi természetfotókat várunk tőletek, amiket az Erdélyi-szigethegységben készítettetek, személyek ne szerepeljenek a fotókon és  kérjük a hely pontos megnevezését is.  Nem kell feltétlenül idei képnek lennie, de mindenképp tavasszal készült fotó legyen (március – április-május).
A fotókat emailben várjuk a következő címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A nevező adja meg a nevét, telefonszámát, e-mail címét, valamint a fotó címét és hogy hol, mikor készítette.  Egy nevező csak egy fotót küldhet. Beküldési határidő: 2017. május 15, éjfél. 
A beérkezett  fotókat megszámozzuk és név megjelölése nélkül egyidőben szavazásra bocsátjuk Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/padis.hu/ .
Szavazni 2017 május 31.-ig lehet, a győztesek névsorát pedig június 1.-én hirdetjük ki.

A legtöbb lájkot gyűtő első 3 helyezett a DIMAP térképkészítő Kft. értékes térképcsomagját  nyeri el.

Beküldési határidő: 2017. május 15.
Szavazás: 2017. május 16- 31.
Eredményhirdetés: 2017 június 1.
 

Fotók beküldése: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 

Elkezdődött a rafting-szezon

Beküldve: .

Már lehet jelentkezni az idei rafting-túrákra a Nagyváradtól csupán 70 Km.-re (a magyar-román határtól kb.80 km.-re) található Körös-réven. A Sebes-körös vadregényes, függőleges sziklafalaktól körülvett rév-sonkolyosi kanyonjában 3-tól 6-7 órás rafting- és kayaking-túrákon vehet részt profi csapatunk szervezésében.

A rafting túrák naponta 11 és 15 órától indulnak. A kb. 3 órás rafting túra ára: 140 Lej / fő (kb. 9.800 Ft) - (További árakért kattintson a képre)

Első sorban csoportok (30-60 fő) jelentkezését várjuk. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes időben lefoglalni az időpontokat:

További információ és előjegyzés: 06-70-209-5799

Rafting. kayaking Rév-Sonkolyos