Megújult a padisinfo.hu

Beküldve: .

www.padisinfo.hu
Az elmúlt hetekben több visszajelzés érkezett Önöktől a lap egyes oldalai és a regisztrációs folyamat hibás működése miatt, amiért ezúton is elnézést kérünk. A lap használhatósága és az információ-áramlás megkönnyítése érdekében mostantól megújult felülettel és kibővített szolgáltatás-választékkal várjuk az Erdélyi-szigethegység régi- és új barátait. Regisztrált felhasználóink ezentúl hozzászólásokat fűzhetnek az egyes cikkekhez, hírekhez és saját blogot indíthatnak honlapunkon, megosztva az olvasókkal az Erdélyi-szigethegységhez vagy Pádishoz fűződő élményeiket. A hírpotálok rendszergazdái kód formájában átvehetik és lapjukba illeszthetik az egyes cikkeinket.
Új felhasználóink figyelmébe: a regisztrációkor megadott e-mail címre kiküldünk egy aktiváló linket. Erre kattintva lehet a nevet és a jelszót érvényesíteni a belépéshez. Aki korábban bejegyzett nevével és jelszavával nem tud bejelentkezni, kérjük regisztráljon újra. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Továbbra is várjuk észrevételeiket, javaslataikat, hogy hibamentessé tehessük a padisinfo.hu portált, a rajta található információkhoz pedig gyorsabb, kényelmesebb elérést biztosíthassunk.
padisinfo team