Új köntösben a Pádisinfo

Beküldve: .

2008.04.14
Beköszöntött a tavasz, a természet megújulásának ideje. Ez a felfrissülés lapunkat sem kerülte el. Mivel gyökeres változásokat terveztünk, egy költözéssel kezdtük. Átköltöztünk egy hazai szerverre, ahonnan az oldal gyorsabban lehívható. A lap tartalma is bővült: a jelzett turistautak leírásánál eddig is találhattak térképeket, amik leginkább a gyalogos túrázáshoz nyújtottak segítséget, de mostantól autóstérképeken is megnézhetik, hogy milyen irányból érdemes megközelíteni az Erdélyi-szigethegységet és a Pádis fennsíkot. Természetesen minden térképünk letölthető és saját használatra kinyomtatható. Kedves olvasóink, alakítsák Önök is lapunk arculatát, mondják el véleményüket, szóljanak hozzá az itt közölt cikkekhez vagy ha mostanában jártak az Erdélyi-szigethegységben, Pádis környékén és új információval tudnak szolgálni az oda készülőknek, kérjük írják meg, közöljék lapunkon. Ehhez nem kell mást tenniük, mint regisztrálni oldalunkon és használatba venni a blogteret. Ha aktuális hírrel, információval rendelkeznek, azt az első oldalon közöljük, csak juttassák el hozzánk a cikket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre - és a tárgy mezőbe a cím után írják be az aktuális - jeligét.
Mint láthatják lapunk arculata is megváltozott: a pádisi havas, téli tájat, ami a lap hátteréül szolgált, nyári hangulatú színösszeállításra cseréltük. Ha bármilyen elképzelésük, ötletük van arra vonatkozóan, hogy milyen menüket, információkat szeretnének látni az első oldalon, kérjük írják meg nekünk a fenti címre - arculat - jeligével.
Tehát itt a tavasz, a kirándulások ideje. Túrabakancsot a lábra... de előtte nézzenek be a pádisinfo.hu-ra az aktuális információkért, útleírásokért, térképekért. Ha visszatértek, örömmel közöljük élménybeszámolóikat!
Üdvözlettel
a padisinfo team