Pályázati felhívás!

Beküldve: .

Nyerjen térképet a Pádisinfo-val!
Ha az idén nyáron vagy akár az elmúlt években túrázott az Erdélyi-szigethegység valamely mesés szegletében, biztosan élményekkel alaposan megrakodva érkezett haza. Most itt az alkalom, hogy élményeit térképekre váltsa!
Küldjön be szerkesztőségünk e-mail címére ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) az Erdélyi-szigethegységhez kapcsolódó túra-leírásokat, élménybeszámolókat, útinaplót és nyerje meg a DIMAP Bt. két kiadványát, az Erdély- és az Erdélyi-szigethegység-térképet,  valamint a „Közös turisztikai programcsomagok a Hajdú Bihar – Bihor Eurorégióban” című füzetet tartalmazó ajándékcsomagunkat!

Nyereményjátékunk 2008 szeptember 15-ig tart!


Az írásokat e-mailben várjuk, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. A tárgy mezőbe kérjük írja be: térképnyeremény. A beszámolók ne legyenek hosszabbak 3 oldalnál (A4 / 12p.-os betűméret). Műfaji megkötés nincs. A cikkekhez fotókat is mellékelhet nagy felbontású, de max. 1 Mb. méretű, .jpg kiterjesztésű képek formájában.
A szerkesztőségünk által kiválasztott 10 legjobb írásból a számítógép sorsolja ki az öt szerencsés pályázót. Minden nyertesünk egy térkép-csomagot kap, amelyben 2 részletes, új térképet: egy Erdélyi-szigethegység- és egy Erdély-térképet talál, valamint a Hajdú-Bihar megyei Fejlesztési Ügynökség KHT kiadványát, a Közös turisztikai programcsomagok a Hajdú Bihar – Bihor Eurorégióban című füzetet.

Az élménybeszámolókat (térképnyeremény - jeligével) a: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk.

Beküldési határidő: 2008 szeptember 15!


Részvételi feltételek:

A pályázaton bárki részt vehet. A visszaélések elkerülése érdekében a levél végén kérjük tüntessék fel nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat és pontos levelezési címüket. Az adatokat nem adjuk ki harmadik félnek és nem tároljuk el, kizárólag a nyertesek azonosításához és a nyeremények postázásához szükségesek.
A „Nyerjen térképet a Pádisinfo-val!” - nyereményjátékunkra jelentkező, beszámolója elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy írását közzé tegyük a www.padisinfo.hu oldalain és egyúttal lemond szerzői jogdíjáról. A nyertes beszámolókat változtatás nélkül, a szerző teljes nevével egy későbbi időpontban jelentetjük meg a információs portálunkon.Kellemes nyaralást kíván, a padisinfo.hu csapata!
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.