Nyerjen térképet a Pádisinfo-val!

Beküldve: .

Pályázati felhívás!
Már csak egy hét van hátra a sorsolásig!
2008 szeptember 15-ig küldje el az Erdélyi-szigethegységgel kapcsolatos élménybeszámolóját, túra- vagy útleírását és nyerje meg a DIMAP Bt. két kiadványát, az Erdély- és az Erdélyi-szigethegység-térképeket tartalmazó ajándékcsomagunkat, melyhez ráadásként elküldjük a „Közös turisztikai programcsomagok a Hajdú Bihar – Bihor Eurorégióban” című füzetet is!

Ossza meg velünk és olvasóinkkal az Erdélyi-szigethegységhez fűződő élményeit!

Az írásokat e-mailben várjuk, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Az „üzenet tárgya” mezőbe kérjük írja be: térképnyeremény.
A beszámolók ne legyenek hosszabbak 3 oldalnál (A4 / 12p.-os betűméret). Műfaji megkötés nincs. A cikkekhez fotókat is mellékelhet nagy felbontású, de max. 1 Mb. méretű, .jpg kiterjesztésű képek formájában. A szerkesztőségünk által kiválasztott 10 legjobb írásból a számítógép sorsolja ki az öt szerencsés pályázót. Minden nyertesünk egy térkép-csomagot kap, amelyben 2 részletes, új térképet: egy Erdélyi-szigethegység- és egy Erdély-térképet talál, valamint a Hajdú-Bihar megyei Fejlesztési Ügynökség KHT kiadványát, a Közös turisztikai programcsomagok a Hajdú Bihar – Bihor Eurorégióban című füzetet.

Az élménybeszámolókat (térképnyeremény - jeligével) a: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk.


Beküldési határidő: 2008 szeptember 15!

Részvételi feltételek:
A pályázaton bárki részt vehet. Visszaélések elkerülése érdekében a levél végén kérjük tüntessék fel nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat és pontos levelezési címüket. Az adatokat nem adjuk ki harmadik félnek és nem tároljuk el, kizárólag a nyertesek azonosításához és a nyeremények postázásához szükségesek.
A „Nyerjen térképet a Pádisinfo-val!” - nyereményjátékunkra jelentkező, beszámolója elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy írását közzé tegyük a www.padisinfo.hu oldalain és egyúttal lemond szerzői jogdíjáról. A nyertes beszámolókat változtatás nélkül, a szerző teljes nevével egy későbbi időpontban jelentetjük meg a információs portálunkon.
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.Az élménybeszámolókat (térképnyeremény - jeligével) a: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk.

Beküldési határidő: 2008 szeptember 15!


Részvételi feltételek:

A pályázaton bárki részt vehet. A visszaélések elkerülése érdekében a levél végén kérjük tüntessék fel nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat és pontos levelezési címüket. Az adatokat nem adjuk ki harmadik félnek és nem tároljuk el, kizárólag a nyertesek azonosításához és a nyeremények postázásához szükségesek.
A „Nyerjen térképet a Pádisinfo-val!” - nyereményjátékunkra jelentkező, beszámolója elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy írását közzé tegyük a www.padisinfo.hu oldalain és egyúttal lemond szerzői jogdíjáról. A nyertes beszámolókat változtatás nélkül, a szerző teljes nevével egy későbbi időpontban jelentetjük meg a információs portálunkon.Kellemes nyaralást kíván, a padisinfo.hu csapata!
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.