Azok az egykori pádisi nyarak...

Beküldve: .

...és nyári tervek a-lap-pal
28Azoknak, akik mesebeli környezetben szeretnék eltölteni nyári szabadságukat vagy csupán egy kellemes, pihentető hétvégére vágynak éppúgy ajánlható az Erdélyi-szigethegység, mint azoknak, akik kalandos hegyi túrára szeretnének válalkozni. A román-magyar határtól mindössze 100-150 km-es körzetben az Erdélyi-szigethegység szinte valamennyi célpontja elérhető és folyamatosan fejlesztik az úthálózatot.
A számtalan egyedi természeti látványosságról több száz oldalon át igyekszik átfogó képet adni lapunk, ugyanakkor szeretnénk közösséget építeni a padisinfo.hu köré, regisztrált felhasználóink egy sor új szolgáltatással találkozhatnak a felhasználói menüpont alatt. Várjuk hozzászólásaikat, kérdéseiket kibővült Fórumunkba, sőt aki kedvet érez az íráshoz cikket küldhet be megjelentetésre. Már eddig is sok olvasónk megtisztelt levelével és több, mint másfél száz felhasználó regisztrált honlapunkon.
padisiutakAz Erdélyi-szigethegység a felfedezés örömével tudja megajándékozni még az évtizedek óta visszatérő természetjárót is. Ezért sokan mondják, hogy aki már járt a Biharban és az Erdélyi-szigethegységben többé nem tud szabadulni varázsától és visszatérő vendég lesz.
A Szálláshelyek című adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, de nem célunk, hogy több száz panzióval nehezítsük a szálláskereső döntését. Mi csak az általunk kipróbált szálláshelyeket ajánljuk és az egyéni igényeket igyekszünk kiszolgálni. Azt tervezzük, hogy minden térségből 3-3 szálláshelyet teszünk fel ajánlataink közé, amelyek különböző igényeknek felelnek meg. Ne tévesszen meg senkit, hogy több panziónk szállásfoglalási adatlapja egyenesen hozzánk érkezik be. Ez azért történik így, hogy meggyorsítsuk a kapcsolatfelvételt, a román nyelvű szállásadók és a vendégek között. Reményeink szerint a közeljövőben a Pádis-fennsíkon is igényes szálláslehetőségeket ajánlhatunk.

Amennyiben a térségben járnak regisztráljanak nálunk és osszák meg élményeiket, tapasztalataikat, észrevételeiket velünk, tagjainkkal és olvasóinkkal a cikk-beküldési űrlapon vagy a Fórum oldalunkon.

Kellemes nyaralást!
Pásztai András