Mama Uţa Panzió

Beküldve: .

Akciós ajánlat hétvégékre: Péntek esti érkezés vacsorával, szombaton 3 étkezés, vasárnap reggeli és ebéd - 2 éjszaka - 3 nap :  mindez csupán 160 LEI (kb. 10200 Ft) / fő

im-19

A Mama Uţa panzió az Aranyos völgyében, a DN 75-es útvonalon Felsőgirda (Garda de sus) községtől 2 km távolságra fekszik. A közelben található a Bihar-hegység és az Erdélyi-szigethegység legmagasabb csúcsa az 1849 méteres Nagy Bihar (Curcubata Mare).
A panzió üzleti rendezvények lebonyolítására alkalmas, 30 férőhelyes konferenciateremmel rendelkezik. Sőt, ami ritkaság ezen a vidéken, egy hatalmas sportcsarnoka van, ahol minden évszakban lehet focizni, kosarazni vagy kézilabdázni. Várják sport-egyesületek, csapatok jelentkezését is! Adottságai révén a Mama Uta panzióban edzőtáborozásra, felkészítésre ideális körülményeket tudnak biztosítani! További információkért hívják a 0670-2095799-es telefonszámot.

Szállásfoglalás: Mama Uta


im-10

A Mama Uţa Panzió egy komplex turisztikai létesítmény, amely minden igény kielégítésére alkalmas. Két nagy turistaházból áll, amelyekben 9 kétágyas szoba várja a vendégeket saját fürdőszobával és 28 csatornás TV-vel (szükség esetén pótágyakat is lehet igényelni). Az étterem 40 férőhelyes, az étlapon megtalálhatjuk a hagyományos helyi ételeket is. Az esős napokon biliárd- és játékteremben szórakozhatnak az ide látogatók. Nyár idején 10 darab kétágyas, elektromos árammal ellátott faházikó is várja a vendégeket. Ezen kívül a sátorozni vágyóknak is rendelkezésükre áll egy 3000 négyzetméteres kemping az Aranyos folyó mellett, ahol akár 100 sátrat is fel lehet állítani. A kemping területe őrzött, rendelkezik éjszakai világítással, ivóvízzel és zuhanyzókabinnal, valamint 220V-os árammal, ahol például fel lehet tölteni a mobil telefonokat.

Látnivalók a térségben:

Felsőgirda a vidék (Aranyosvölgy, Erdélyi-szigethegység) egyik legrégebbi és legismertebb turisztikai helye, mivel a környék valamennyi ismertebb túraútvonala itt fut össze. Több turisztikai csemegét is kínál a térség: Szkerisórai jégbarlang, a Rozsda-szakadék, a Vértopi sípálya, Vérciorog vizesés, de kitűnő kiindulópont lehet hosszabb autós vagy gyalogos kirándulásokhoz például Pádisra vagy a kb 30 Km.-re lévő verespataki aranybányákhoz.

További fotók és szállásfoglalás: Mama Uţa