www.padis.hu

Beküldve: .

Tisztelt Olvasók!


Örömmel jelenthetem be, hogy több évi sikertelen próbálkozás után, most megszereztem a www.padis.hu internetes nevet és mostantól ezen a címen is elérhető a www.padisinfo.hu nevű lapom.

Ez, leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a rövidebb, közismert név beírásával is elérhető lesz a www.padisinfo.hu tartalma. Az új domain-név ugyanarra a weboldalra fogja kalauzolni az olvasót, amire a www.padisinfo.hu. A régi internetes név, természetesen továbbra is megmarad.

Az új név, ugyanakkor, a számomra azt is jelenti, hogy az internetes portálom az Erdélyi-szigethegység legjelentősebb magyarországi információs kapujává vált. Az új Internetes név egyben felelősség és feladat is. Felelősség és feladat, hiszen több, hiteles és aktuális információt kell szolgáltatni a térségről magyar nyelven, itt Magyarországon.

Bihar megye és az Erdélyi-szigethegység hegyvidéki központja: Pádis, a román-magyar határtól mindössze 110-120 km.-re található. A térség annyi látványosságot rejt, amennyit elképzelni sem lehet. Aki egyszer látta az Erdélyi-szigethegységet, az visszajár... mert további csodák felfedezésére vágyik, mert mindenki felfedezheti benne a saját „csodáit", mert Pádison, mindenki Önmagával találkozik...

Köszönet az Önök folyamatos Internetes jelenlétéért
- ami nélkül nem tarthattam volna fenn a lapot mostanáig.

Pásztai András
Tisztelettel:
Pásztai András
főszerkesztő
{jcomments off}