Balesetet szenvedett egy váradi hegyimentő

Beküldve: .


Molnár ÁkosSúlyos balesetet szenvedett Molnár Ákos a Bihar Megyei Hegyi- és Barlangimentő Szolgálat tagja szombaton. A 29 éves tapasztalt, nagyváradi hegymászó a hunyad megyei Mádai-szorosban mászás közben 20 méterről zuhant le. Koponya-, hasi és gerincsérülésekkel jelenleg a temesvári megyei kórházban ápolják. Vasárnap gerinc-műtéten esett át, de még mindig nincs túl az életveszélyen és valószínüsíteni lehet, hogy további műtétekre lesz szükség. Ezért a szolgálat munkatársai, barátok, csapattársak véradást szerveznek a számára.
Én magam legutóbb az idei március 15.-i Nagy-Bihar túra alkalmával találkoztam Molnár Ákossal. Akkor ő sietett a segítségemre a lejutáshoz és teljes odaadással végezte munkáját, ahogy azt azelőtt és azóta sok más bajba jutott túrázó is megtapasztalhatta. Most az ő élete van veszélyben. Segítsünk neki, amiben tudunk.
Amint megtudunk további részleteket, közzétesszük itt a padis.hu-n.

p.a.
Friss: (2012.07.03). A balesetet szenvedett Molnár Ákos állapotáról, a Bihar Megyei Hegyi- és Barlangimentő Szolgálattól a következő információkat kaptuk: "Jelenleg is kritikus az állapota, ha minden igaz ma ismét megműtik. Igazán túl sokat nem tehetünk sajnos! Vérkészítmény kellett, de az már megvan - nagyon sokan jöttek vért adni."