Turizmuskiállítás Nagyváradon

Beküldve: .

hu-roOktóber 20-21 között az idén is megrendezik az immár hagyományos turizmuskiállítást Nagyváradon, a Lotus bevásárlóközpontban. Hajdú-Bihar és Bihor megyék közös rendezvényeinek sorában a legújabb turisztikai esemény a "Fortur" („Együttműködés a turisztikai munkaerőpiacon") című projekt részeként valósul meg, szervezője a Türr István Képző- és Kutató Intézet (Debrecen) és a Bihor Megyei tanács Projekt-Fejlesztési és Végrehajtási Igazgatósága.
A program a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával jön létre.
A nagyváradi turizmuskiállítás célja a Hajdú-Bihar és Bihor megyei turizmussal foglalkozó közösségek, személyek, csoportok, szervezetek és vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése a hatékonyabb együttműködés és a turizmus fejlesztésének elősegítése céljából.
A Turism Expo 2012 – című rendezvényen turisztikai weboldalainkkal szerkesztőségünk is részt vesz.
Keressék lapjaink - a www.padis.hu és a www.szallas-erdely.hu standját a nagyváradi Lotus bevásárlóközpontban október 20-21 között.
p.a.