Zászlót bontott a Hazajáró Honismereti és Turista Egylet

Beküldve: .

Történelmi esemény színhelye volt a pilisi Csobánka 2015 július 25-26.-án. A Duna Tv. Hazajáró adásának munkatársai létrehozták a Kárpát-Medencét átfogó összmagyar összetartozás Egyletét és a zászlóbontásra az adásokban részt vevő kárpát-medencei segítőket, támogatókat, pártolókat hívták meg.

Így Csobánkán nem csupán a Hazajáró Honismereti és Turista Egylet, hanem a Trianon utáni magyarság megmaradásba és keresztény-nemzeti értékrendbe vetett hite bontott zászlót. Akkora zászlót, ami nem csupán a Pilist, Kis-Magyarországot, hanem az egész Kárpát-Medencét belengi.

A „Hazajárók” hívó szavára érkezett ide az eddigi adásokban résztvevők, támogatók, rajongók majd' százfős tábora. A kilátástalanságban is kiálló, nemzetünket féltő, történelmünket ismerő, értő testvéreink. Aki ott volt átélhette: valóban testvérek vagyunk.

Hogy a csobánkai zászlóbontás valóban bevonuljon a magyarság írott krónikáiba és megtarthassuk az összetartozás élményét és erejét, az már rajtunk, rajtad (is) múlik. Látogasd meg a Hazajáró Honismereti és Turisztikai Egylet honlapját: http://hazajaroegylet.hu/ lépj be te is és légy büszke arra, hogy magyar vagy.

csobanka1

csobanka2

Pásztai András