Fotópályázat - "Ébred a természet"

Beküldve: .

Mától - 2017.05.16 - lehet szavazni az Ébred a természet fotópályázatunkra beérkezett alkotásokra az egyes fotók alatt található Tetszik-gomb megnyomásával. A versenyben csak az egyes fotókra leadott szavazatok számítanak. Persze lehet kedvelni az egész albumot is :-)
A szavazás határideje: 2017. május 31. éjfél.

https://www.facebook.com/padis.hu/posts/1373755042672053


A padis.hu és az erdelybe.hu közös fotópályázatot hírdet Ébredő természet címmel.

Fotópályázat - padis.hu és erdelybe.huTavaszi természetfotókat várunk tőletek, amiket az Erdélyi-szigethegységben készítettetek, személyek ne szerepeljenek a fotókon és  kérjük a hely pontos megnevezését is.  Nem kell feltétlenül idei képnek lennie, de mindenképp tavasszal készült fotó legyen (március – április-május).
A fotókat emailben várjuk a következő címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A nevező adja meg a nevét, telefonszámát, e-mail címét, valamint a fotó címét és hogy hol, mikor készítette.  Egy nevező csak egy fotót küldhet. Beküldési határidő: 2017. május 15, éjfél. 
A beérkezett  fotókat megszámozzuk és név megjelölése nélkül egyidőben szavazásra bocsátjuk Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/padis.hu/ .
Szavazni 2017 május 31.-ig lehet, a győztesek névsorát pedig június 1.-én hirdetjük ki.

A legtöbb lájkot gyűtő első 3 helyezett a DIMAP térképkészítő Kft. értékes térképcsomagját  nyeri el.

Beküldési határidő: 2017. május 15.
Szavazás: 2017. május 16- 31.
Eredményhirdetés: 2017 június 1.
 

Fotók beküldése: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.