Jogi nyilatkozat – Copyright


A www.padis.hu, www.padisinfo.hu, www.szallas-erdely.hu, www.erdelybe.hu - domain nevek egy lapcsaládhoz tartoznak - az egyszerűség kedvéért az alábbi rendelkezésekben a padis.hu nevet használjuk - de valamennyi szabályozás az összes, fent említett domain/oldal esetében érvényes )

Az oldalainkon megjelenő cikkek, hírek több, különböző forrásból - egyebek mellett regisztrált olvasóinktól - származnak, sokszor egyéni véleményt tükröznek, hitelességük nem mindig ellenőrízhető, ezért az itt megjelenő információkért nem vállalunk felelősséget.
Az oldalainkon regisztráló felhasználóink adatait harmadik félnek nem adjuk ki.
A www.padis.hu - és kapcsolódó portálokon található tartalmak közlése, feldolgozása csak az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélyével és a forrás feltüntetésével történhet. Írásbeli hozzájárulás a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen igényelhető.
 
A www.padis.hu weboldal tartalmát látogatóink letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik, kinyomtathatnak oldalakat, de azokat nem sokszorosíthatják. A felhasználók a lap tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját felhasználásra, személyes célra alkalmazhatják.
A közérdekű adatok (pl. telefonszámok) kivételével az oldal üzemeltetőjének az előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a www.padis.hu weboldal bármely részét kereskedelmi forgalomba hozni, feldolgozva értékesíteni, azok felhasználásával anyagi, erkölcsi, illetve egyéb, anyagiakban nem mérhető bármely jellegű profitot eredményezni.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az padis.hu követelheti a jogsértés miatt bekövetkezett anyagi és/vagy erkölcsi kárának megtérítését.

A www.padis.hu Magyarországon bejegyzett domain név, a weboldal üzemeltetőjének a tulajdonát képezi, ezért felhasználása írásbeli engedélyhez kötött. A padis.hu weboldal üzemeltetője kizárólag akkor járul hozzá a www.padis.hu portálra mutató internetes hivatkozás (link) elhelyezéséhez, ha az illető weboldal témája nem ellentétes az alkotmányos jogrenddel.
 

Google és DoubleClick DART cookie:
Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.

Felelősségvállalás
Az oldalakon szereplő linkek egy része más honlapokra vezet, melyeket más tulajdonosok üzemeltetnek, ezért a www.padis.hu weboldal üzemeltetője kizárja felelősségét bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkezése esetén. Az padis.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A padis.hu és a szallas-erdely.hu weboldalon hirdetők felelősek az általuk megjelenített információk hitelességéért és pontosságáért, az oldal tulajdonosa minden ezzel kapcsolatos felelősséget elhárít magától.
A  padis.hu és a szallas-erdely.hu weboldal szállásközvetítéssel nem foglalkozik, az utazóközönségnek kizárólag kapcsolatfelvételi lehetőséget és tájékoztatást kínál az oldalakon megjelenített szálláshelyekkel kapcsolatban.

 
Saját szállásajánló oldalaink - vonatkozó szabályai a padis.hu oldalon való megjelenésre:
szallas-erdely.hu és erdelybe.hu  - Szállásfoglalás - nyilatkozat:
A www.szallas-erdely.hu (vagy erdelybe.hu) - NEM foglalkozik szállásközvetítéssel, kizárólag információkat közvetít, foglalást segítő szolgáltatást nyújt és román-magyar, magyar-román fordítást biztosít a szállásajánlók és a vendégek között.