Állatfotó-pályázat

Beküldve: .

Szótlan utitársak az Erdélyi-szigethegységben címmel
Állatfotó-pályázatot hirdetünk!
 
A padis.hu, a szallas-erdely.hu Facebook oldalaink és a Pádis-Erdélyi-szigethegység Facebook csoportunk az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is fotópályázatot hirdet. A pályázatra az Erdélyi-szigethegységben készült alkotásokat várunk, amelyeken szerepeljen legalább egy állat (helyi háziállat, netán -vadállat, madár, hüllő vagy akár az otthonról hozott saját négylábú barátunk). A lényeg, hogy a fotókon lehetőleg felismerhető legyen az Erdélyi-szigethegység valamely térsége, látnivalója.
 
További részletek és Szabályzat:
 
A legtöbb kedvelést (lájkot) elérő fotó készítőjének fődíja a kétnyelvű, rengeteg fotóval ellátott Bihar megye - Judetul Bihor című turisztikai fotóalbuma lesz, a második helyezett pedig a Biharban utazó (háromnyelvű) albumot nyeri el. Mindkét albumot a Bihar Megyei TDM (AMD Bihor) ajánlotta fel nyerteseinknek. Továbbá az első 3 helyezett egy-egy értékes térképcsomagot nyer a Dimap BT. jóvoltából!
 
 
Szabályzat:
 
- A fotókat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre kérjük elküldeni 2020. május 3. (vasárnap) 14.00 óráig.
- Az e-mailben kérjük adjanak egyedi címet a képnek a helyszín megjelölésével. (Pl. Erdélyi-szigethegység, Rozsda-szakadék)
- A beérkezett fotókat a megadott címmel a szerző névének megjelölése nélkül - a beérkezés sorrendjében - 2020. május 4.-én (hétfőn) 12.00 órától bocsájtjuk szavazásra a Pádis.hu - Facebook oldalunkon.
- Szavazni 2020 május 11 (hétfő) éjfélig lehet.
- A nyerteseket 2020 május 12.-én (kedden) értesítjük.
- A fotók mérete minimum 800x600 px. lehet, de nem haladhatja meg a 4 Mb-ot.
- A képpel együtt küldött levélben a nevező tüntesse fel a nevét és a telefonszámát (ha nem ad meg telefonszámot csak válasz-emailben tudjuk értesíteni az esetleges nyereményéről). (Az elküldött adatokat csak az esetleges nyereménnyel kapcsolatos értesítés céljából használjuk fel, nem őrízzük meg és harmadik félnek nem adjuk ki.)
- Egy nevező csak egy fotóval pályázhat.
- A fotó bármikor készülhetett, nincs időbeli korlátozás csak az a fontos, hogy helyszíne az Erdélyi-szigethegységben legyen (Lehetőleg felismerhető, jellegzetes táj, táj-részlet).
- Lehetőleg művészi igénnyel készült képeket várunk. A fotók előválogatásának jogát fenntartjuk. Ennek megfelelően nem garantáljuk minden beküldött fotó versenyben való automatikus szerepeltetését.
- A pályázatunkra való jelentkezés önkéntes. A pályázó, a fotó elküldésével hozzájárul a felvétel ingyenes közzétételéhez a padis.hu weboldalon és kapcsolódó Facebook oldalain valamint a Padis-Erdélyi-szigethegység csoportunkban.
 
"Szótlan utitársak az Erdélyi-szigethegységben" Facebook-pályázatunk: https://www.facebook.com/padis.hu/
Partnereink és támogatóink: Bihar Megyei TDM (AMD Bihor), Dimap BT
 
A pályázatban résztvevő weboldalaink: padis.hu, szallas-erdely.hu, erdelybe.hu, erdelybeutazom.eu
 
 

(Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a padis.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.)